Next
Next

[BM] Produk pencuci muka yang terbaik untuk anda

[BM] Produk pencuci muka yang terbaik untuk anda
Nov 2, 2018
10:41 am

by Zarul

Penjagaan muka tidak tertumpu pada wanita sahaja. Lelaki juga harus menjaga kebersihan muka. Produk yang baik seharusnya memberi manfaat yang bukan saja membersih tetapi memberi keyakinan kepada anda.

Garnier Men Turbolight Oil Control

Pencuci muka ini dikhaskan untutk lelaki yang memiliki kulit berminyak. Produk ini kaya dengan arang semula jadi yang terkenal dengan fungsi menyerap kandungan minyak dan kesan kekotoran pada wajah. Bagi yang mengunakan produk ini akan memdapati kulit wajah mereka kurang berminyak selepas 4 minggu penggunaan.

Cetaphil Oily Skin Cleanser

Pencuci muka ini memberikan kesan yang efektif pada kulit wajah berminyak. Produk ini juga berfungsi bagi menyingkirkan minyak, kotoran dan make-up tanpa memberi kesan kering pada kulit wajah. Cetaphil Oily Skin Cleanser ini merupakan non-comedogenic (tidak memblok liang) dan boleh juga digunakan dengan ubat jerawat.

Himalaya Purifying Neem Face Wash

Bagi produk ini pula merupakan pencuci muka herba yang diformulakan dengan neem (daun semambu), kunyit dan vetiver bagi menyingkirkan kekotoran pada wajah tanpa mengeringkan kulit. Poduk ini bebas dari SLS, paraben dan phthalates (bahan kimia yang dapat merosakkan sisitem reproduktif)

Nature Republic Soothing & Moisture Aloe Vera Foam Cleanser

Pencuci muka ini membersihkan kulit wajah dari segala kekotoran yang mengandungi anti bakteria secara semula jadi. Malah, ia juga mampu melembabkan kulit dengan memberi perlindungan pada kulit wajah.

No comment yet.

Reviews 0.0

No reviews yet.

Be the first to review!

MYC! App
Get Latest University
News & Updates
Install Now